GOSSIP

Τροχαίο ατύχημα είχε ο Έλληνας τράπερ Trannos - Νοσηλεύεται σε κλινική

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται ο γνωστός τράπερ Trannos, ο οποίος τραυματίστηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (2/9), σε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της οδού Καλύμνου. Ο ίδιος βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τροχαίο συνέβη σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Mad Clip και μάλιστα έγινε σχεδόν ακριβώς ένα χρόνο μετά το θάνατο του Έλληνα τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο οδηγώντας Porche.

Όπως αναφέρει το notia.gr, στο τροχαίο, ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, ανάμεσά τους και το τζιπ του Trannos. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, αστυνομικοί και ασθενοφόρα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματίες τους οποίους παρέλαβαν ασθενοφόρα.

Ο μάνατζερ του τράπερ με stories στο instagram επιβεβαίωσε το γεγονός και ανακοίνωσε πως οι επόμενες εμφανίσεις του θα αναβληθούν μέχρι νεοτέρας.

Η ανάρτηση για το τροχαίο που είχε ο Trannos και για την κατάσταση της υγείας του

«Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες ώρες, ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Λόγω των παραπάνω δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του, μέχρι νεοτέρας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης», έγραφε η ανακοίνωση του μάνατζερ του τράπερ Trannos.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!