GOSSIP

H Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε για τη πιο δύσκολη στιγμή της στο Survivor

Την αποκαλούσαν "Βουνό" του φετινού Survivor, αφού ήταν μια πραγματικά δυνατή παίκτρια που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον Ημιτελικό και να βρεθεί στην τρίτη θέση, αλλά η ίδια, σε νέα συνέντευξή της παραδέχεται πως αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για το τι δυσκόλεψε περισσότερο με τη συμμετοχή της στο Survivor.

Τελειώνοντας το Survivor, τι είναι αυτό που άφησε στη ψυχή σου αυτή η εμπειρία;

Βγαίνοντας λοιπόν αντιλήφθηκα ότι κάποια πράγματα που είχα ως δεδομένα, έπρεπε τελικά να πασχίσω για αυτά για να τα αποκτήσω. Μου έμαθε λοιπόν την πειθαρχία, τη στέρηση και το σεβασμό απέναντι σε απλά πράγματα της ζωής.

Γνωρίσαμε την αληθινή Ασημίνα μέσα στο παιχνίδι;

Ήμουν μόνο ο εαυτός μου σε αυτό το παιχνίδι. Μετά από ένα σημείο ξεχνούσα ότι μας τραβάνε και κάμερες. Έκλαιγα, θύμωνα, χαιρόμουν, άφηνα τον εαυτό μου να είναι αληθινός και νομίζω ότι αυτό εκτίμησε κι ο κόσμος.

Η πιο δύσκολη στιγμή σου μέσα στο παιχνίδι ποια ήταν;

Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο παιχνίδι ήταν την περίοδο που πεινάγαμε πολύ οι Μαχητές κι ήθελα να τα παρατήσω, σηκωνόμουν κι έβλεπα μαυρίλες, δεν άντεχα αυτήν τη ζαλάδα, αυτή την πείνα. Νομίζω ότι εκεί πέρασα πολύ δύσκολα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!