GOSSIP

Είδαμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδά στο γάμο του αδελφού του [βίντεο]

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός σε συνεντεύξεις του έχει αποκαλύψει πως ο ίδιος, ο αδελφός του και η αδελφή του, είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα από εξωσωματική γονιμοποίηση και τα τρία αδέλφια είναι πολύ δεμένα. Οπότε ο τραγουδιστής, παρά τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις του φέτος το καλοκαίρι, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να απουσιάζει από το γάμο του αδελφού του.

Ο αδερφός του Κωνσταντίνου Αργυρού, Παύλος και η αγαπημένη του, Άννα Μαρία Αναξαγόρου, παντρεύτηκαν χθες με θρησκευτικό γάμο και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος ανέβασε πλάνα από το ευτυχισμένο ζευγάρι, ενώ πόζαρε και με τα αδέλφια του



Στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής του ο Παύλος Αργυρός δεν θα μπορούσε να μην έχει στο πλευρό του τον αδερφό του, Κωνσταντίνο, ο οποίος μάλιστα, τραγούδησε στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε μετά το μυστήριο.

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και στη συνέχεια καλεσμένοι ανέβασαν στιγμιότυπα στα social media όπου βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδάει προς τιμή του ζευγαριού.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!