GOSSIP

Παντρεύονται οι Άννα Πρέλεβιτς και Νίκος Νομικός [εικόνες]

Ο γοητευτικός Νίκος Νομικός, ο αδελφός του διάσημου μοντέλου και παρουσιάστριας Δούκισσας Νομικού, αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Άννα Πρέλεβιτς και τώρα το ζευγάρι κάνει πλάνα για το γάμο του.

Ο Νίκος και η Άννα είναι μαζί εδώ και σχεδόν ενάμιση χρόνο και πλέον αρραβωνιάστηκαν.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η 32χρονη Άννα Πρέλεβιτς, με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram και μια φωτογραφία, στην οποία μας δείχνει το μονόπετρο που πρόσφερε στο μοντέλο ο αγαπημένος της.

Η ανάρτηση της Άννας Πρέλεβιτς

«Είπα ναι» γράφει αρχικά και προσθέτει: «Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι! Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων! Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά… γνώρισα τον Νικήτα μου. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ένα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου! Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτέ μου! Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται… I love you to the moon and back» έγραψε στη λεζάντα η Άννα Πρέλεβιτς.

Η αντίδραση της Δούκισσας Νομικού

Τρισευτυχισμένη για τον αδερφό της είναι φυσικά και η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια θέλησε να δείξει τη χαρά και την ευτυχία της για το ζευγάρι, ανεβάζοντας στα instastories την ανάρτηση της Άννας Πρέλεβιτς, στην οποία έβαλε μια μεγάλη κόκκινη καρδούλα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!