GOSSIP

Οι Meghan & Harry δημοσίευσαν νέες φωτογραφίες της κορούλας τους

Στις 4 Ιουνίου, η μικρούλα Lilibet, η κόρη που απέκτησαν η Meghan Markle και πρίγκιπας Harry έγινε ενός έτους και οι διάσημοι γονείς της τώρα έδωσαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες της κόρης τους από τα γενέθλιά της.

Θυμίζουμε πως το διάσημο ζευγάρι είχε πρόσφατα βρεθεί στο Λονδίνο, για τον πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ και εκεί η βασίλισσα είδε για πρώτη φορά την Lilibet που φέρει και το όνομά της.


Ωστόσο, το ζευγάρι έφυγε το πρωί της Κυριακής για ΗΠΑ, πριν καν ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις  προς τιμή της βασίλισσας, ενώ απουσίαζαν από αυτές και το Σάββατο και λέγεται πως το ζευγάρι αποχώρησε άρον άρον από την Αγγλία, καθώς το παλάτι δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για τους χειρισμούς και τις επιλογές που έχει κάνει το ζεύγος μετά το περίφημο Megxit.


Οι ίδιοι είχαν ανακοινώσει πως το περασμένο Σάββατο θα γιόρταζαν ιδιωτικά τα γενέθλια της κορούλας τους και τώρα έδωσαν στη δημοσιότητα πλάνα από τα γενέθλια της μικρής, τονίζοντας πως ήταν ένα απλό πικ νικ, στην πίσω αυλή, παρέα με λιγοστούς και καλούς φίλους.


Το πάρτι γενεθλίων έγινε στο Frogmore Cottage και εκεί βρέθηκε και ο φωτογράφος Misan Harriman που ανέβασε στα social media πόζες της Lilibet, αλλά και της Meghan και της συζύγου του Camilla Holmstroem καθώς και πλάνα με τις δυο κορούλες του φωτογράφου που ήταν καλεσμένες στο πάρτι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!