GOSSIP

Η Meghan Markle επισκέφτηκε το μνημείο των θυμάτων του νέου μακελειού στο Τέξας

Στην μικρή πόλη Ουβάλντε του Τέξας στις ΗΠΑ, ταξίδεψε η Δούκισσα του Σάσεξ, για να τιμήσει την μνήμη των 21 θυμάτων του νέου φονικού μακελειού που έγινε σε δημοτικό σχολείο της πόλης.

Συνολικά 19 παιδιά και 2 εκπαιδευτικοί έχασαν τη ζωή τους και 17 ακόμη άτομα τραυματίστηκαν όταν ένας 18χρονος που στην πορεία σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών, εισέβαλλες στις σχολικές αίθουσες και άρχισε να σπέρνει τον όλεθρο με πολυβόλα όπλα.


Ένα πρόχειρο μνημείο με λευκούς σταυρούς στήθηκε έξω από τη δικαστική αίθουσα της Κομητείας, στην μικρή πόλη της Ουβάλντε και εκεί η Meghan άφησε ένα μπουκέτο με λευκά τριαντάφυλλα, με την ίδια να είναι απλά ντυμένη, φορώντας jeans, λευκό μπλουζάκι και καπέλο. Μάλιστα εθελοντές που βρίσκονταν στο σημείο στην αρχή δεν ήξεραν πως η γυναίκα που έβλεπαν μπροστά τους ήταν η Δούκισσα.


Οι σχετικές φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου, με εκπρόσωπο του ζεύγους Meghan και Harry να επιβεβαιώνει την επίσκεψη της Δούκισσας στο μνημείο (δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα) λέγοντας πως η ίδια αποφάσισε να κάνει αυτή την κίνηση όντας και η ίδια μητέρα, που ήθελε να συλλυπηθεί από κοντά τα μέλη μιας κοινότητας που βιώνουν ένα αφάνταστο πένθος.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan (@_meghanmarkle_belgique)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!