GOSSIP

Βαρύ πένθος βιώνει η ηθοποιός Ασπασία Τζιτζικάκη

Δύσκολες ώρες ζει η 64χρονη ηθοποιός και πολιτικός Ασπασία Τζιτζικάκη, καθώς πενθεί για το θάνατο της μητέρας της.

Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως τα σίριαλ "Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή" και  "10 Λεπτά Κήρυγμα" είναι παράλληλα και δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Παλλήνης.

Μάλιστα τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της μητέρας της ηθοποιού, έκανε αρχικά γνωστή μέσα από το Facebook o δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος.

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη, για την απώλεια της μητέρας της αγαπημένης φίλης, συναδέλφου και σπουδαίας καλλιτέχνιδας, Αντιδημάρχου Παλλήνης, Ασπασίας Τσιτζικάκη. Ήταν για μένα αλλά και για όλους, συγκινητική και σπουδαία η χθεσινή, καλλιτεχνική της εμφάνιση, στην εκδήλωση του Δήμου Παλλήνης, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Γέρακα, λίγες μόνο ώρες μετά τον θάνατο της μητέρας της. Πάντα πιστή στην τέχνη και το καθήκον της. Στέκομαι στο πλευρό της ίδιας και της οικογένειάς της και συμπαραστέκομαι στο πένθος της. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια» έγραψε στο προφίλ του ο Θανάσης Ζούτσος.

Και η Ασπασία Τζιτζικάκη όμως έκανε μια ανάρτηση στο Facebook και συγκεκριμένα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό το τραγούδι «Στο ΄πα και στο ξαναλέω», ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε «στη μάνα μου».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!