GOSSIP

Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε ξανά για τη σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη

Εκτός Survivor, βρίσκονται πλέον και η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή, που αποχώρησε πριν από εβδομάδες και ο Θεσσαλός Αγρότης Γιώργος Κατσαούνης που πρόσφατα αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης και τώρα η ηθοποιός αναφέρθηκε ξανά στο... ειδύλλιο που είχαμε δει τηλεοπτικά να αναπτύσσεται (και να σβήνει) ανάμεσα στην ίδια και τον Τσακατσούκα.

Συγκεκριμένα η Μυριέλλα Κουρεντή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Γιώργο Κατσαούνη.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε αν η συμπάθεια με τον αγρότη του Survivor αναπτυχθεί από την αρχή ή προέκυψε στην πορεία. «Μπαίνω στο Survivor κι ενώ είμαι καλή στα αγωνίσματα και φέρνω νίκες, αρχίζω να δέχομαι παράξενες συμπεριφορές από συμπαίκτες μου με αφορμές αστεία πράγματα. Με τον Γιώργο η συμπάθεια και όλη η ιστορία προέκυψε όντως πολύ νωρίς και ήταν κυρίως πλατωνική και εξ αποστάσεως. Έβλεπα έναν άνθρωπο απέναντί μου να με υποστηρίζει ενώ βαλλόμουν από αρκετά μέτωπα και γοητεύτηκα. Δεν είχαμε τότε την ευκαιρία να γνωριστούμε όπως έγινε μετά τη μίξη. Τον είχα εκλάβει ως διαφορετικό χαρακτήρα. Στην πορεία όμως κατάλαβα ότι δεν ταιριάζαμε ως ιδιοσυγκρασίες και προσωπικότητες. Αν ήμασταν εξαρχής στην ίδια ομάδα, είμαι σίγουρη ότι δεν θα είχε προκύψει τίποτα», είπε η ηθοποιός.

Στην ερώτηση αν διέκοψε το ότι συνέβαινε με τον Κατσαούνη επειδή οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας αντιδρούσαν στη συμπάθεια αυτή είπε: «Ποτέ δεν διέκοψα κάτι επειδή δεν άρεσε σε κάποιους. Όταν απλά συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη διάσταση έχει πάρει, λόγω της φύσης των ριάλιτι, το μεταξύ μας κομμάτι –και όχι το αγωνιστικό μας πρόσημο- τότε θέλησα να μας προστατέψω και τους δύο παίρνοντας απόσταση. Έγιναν όμως και πολλά που έριξαν τον Κατσαούνη κατακόρυφα στα μάτια μου. Όπως το σκηνικό που συνέβη όταν ήταν υποψήφιες η Σοφιάνα και η Ασημίνα και με είχαν πλησιάσει αυτός και ο Σάββας, επειδή είχα την ατομική ασυλία, προκειμένου να υποδείξω κάποιον δυνατό από τους κόκκινους, ώστε να αποχωρήσει μία από τις δύο κοπέλες. Δεν το παραδέχτηκε ποτέ ο ίδιος, ενώ ο Σάββας βγήκε πολύ θαρραλέα και ομολόγησε την αλήθεια».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!