GOSSIP

Τα 25 χρόνια γάμου γιόρτασαν οι Σχοινάς - Γαρμπή με τα πιο γλυκά μηνύματα

Την 25η επέτειο γάμου τους γιόρτασαν την Τετάρτη 4/5, ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή και οι δυο δημοφιλείς τραγουδιστές μετά από δυόμιση δεκαετίες έγγαμου βίου και την απόκτηση ενός γιου που και οι δυο λατρεύουν, αποδεικνύουν πως η αγάπη τους παραμένει δυνατή.

Το διάσημο ζευγάρι, γιόρτασε την επέτειο του γάμου του, με  μια εντυπωσιακή τούρτα και ένα υπέροχο μπουκέτο με τριαντάφυλλα που δώρισε ο Διονύσης στη σύζυγό του.


Και οι δυο έκαναν αναρτήσεις στα social media χρησιμοποιώντας τα πιο γλυκά λόγια ο ένας για τον άλλο.


«Ένας άντρας του σήμερα με μιά ιπποτική νοοτροπία του χτές, μ έναν ιπποτικό κώδικα τιμής, με μια υψηλού επιπέδου ηθική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του, στους φίλους του, στους συνεργάτες του, στους συνανθρώπους του. Αυτός είναι ο Διονύσης μου! Χρόνια μας πολλά με υγεία αγάπη κι ευλογία! @dionisis_sxoinas» έγραψε η Καίτη Γαρμπή και πρόσθεσε το hashtag #ζωήσανπαραμύθι

 


 O δε σύζυγός της ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από την on camera πρόταση γάμου που είχε κάνει στη σύζυγό του στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά τη παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 και αποκάλεσε την Καίτη "βασίλισσα" .

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!