GOSSIP

Ο ιατροδικαστής Λέων πέταξε κορυφαίες ατάκες για τα μαλλιά του και τη δουλειά του

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, εδώ και αρκετό καιρό κάνει συχνά δηλώσεις, αναρτήσεις και αναλύσεις για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και μοιραία έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αναγνωρίσιμα πρόσωπα των ημερών.

Ο ίδιος ευθέως από τη πρώτη στιγμή έκανε λόγο για ενδείξεις στους θανάτους των παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, που μαρτυρούν εγκληματικές ενέργειες.


Όμως σήμερα, ο γνωστός ιατροδικαστής μας έδειξε μια άλλη πιο... ανάλαφρη πτυχή του εαυτού του και μας απέδειξε πως έχει και πολύ χιούμορ.


Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Μελέτη για την ζωή του, την σύζυγό του, τον 10 ετών γιο του και την επαγγελματική πορεία του.

«Τα πάντα τα ζυγίζω και βλέπω ποιό είναι το κοινωνικό όφελος σε σχέση με εμένα προσωπικά. Νομίζω καταφέραμε και απελευθερώσαμε ανθρώπους που είχαν να συνεισφέρουν στο θέμα της Πάτρας. Εάν φοβόμουν δεν θα ήμουν ιατροδικαστής. Δεχόμουν ανακοινώσεις ακόμα και από συνάδελφους. Υπήρξαν και υπερβολές με ανώνυμα τηλεφωνήματα», ανέφερε αρχικά.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο επάγγελμά του, στις δυσκολίες καθώς και στην… άποψη της συζύγου του για την ιατροδικαστική επιστήμη.

«Την πρώτη φορά στο νεκροτομείο ακούς περίεργους ήχους, κάποιοι φοιτητές αντιδρούν ιδιαίτερα άσχημα. Το μόνο δύσκολο στην δουλειά μας είναι όταν για παράδειγμα ξυπνήσει ο γιος μου και βλέπει τα βιβλία ιατροδικαστικής. Ο γιος μου φοβάται λιγότερο τις ιατροδικαστικές φωτογραφίες από την γυναικά μου. Η σύζυγός μου στην αρχή σιγουρά λόγω επαγγέλματος δεν θα με είδε και πολύ θετικά. Μετά την ενθουσίασε μάλλον», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Λέων.

«Είμαστε 11 χρόνια παντρεμένοι με την γυναίκα μου, γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων. Δεν έχασα ευκαιρία, ζήτησα τηλέφωνο, ήμουν μαχητής. Στον γιο μου, που είναι 10 χρόνων, δυστυχώς έχει αρχίσει να του αρέσει το επάγγελμα μου», πρόσθεσε.

Τέλος, τοποθετήθηκε σχετικά με το «μακάβριο χιούμορ» των ιατροδικαστών καθώς και για τα…. μαλλιά του!

«Στο σχολείο, μού έλεγαν τι ωραία μαλλιά που έχω, τώρα τους λέω αστειευόμενος πως με γκαντέμιασαν», δήλωσε με αρκετή δόση χιούμορ και συνέχισε:

«Κάποιος που δεν με ξέρει ίσως παρεξηγήσει το χιούμορ του ιατροδικαστή. Με ρωτάνε πως πάει η δουλειά και λέω «ψόφια πράγματα»!

«Όταν ασχολούμαι με ένα μεγάλο έγκλημα με ρωτάει ο κόσμος», κατέληξε στη συνέντευξή του ο κ. Λέων.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!