GOSSIP

H Megan Fox έγινε έξαλλη με τον αρραβωνιαστικό της και φάνηκε on camera [βίντεο]

Μπορεί στον πρόσφατο αρραβώνα τους ο ράπερ Machine Gun Kelly και η χολιγουντιανή σταρ Megan Fox να έπιναν ο ένας το αίμα του άλλου (!) ορκιζόμενοι αιώνια αγάπη και αφοσίωση, μπορεί να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις όπου είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί, αλλά τώρα έκαναν μια red carpet εμφάνιση όπου ήταν εμφανές πως η Megan τα... είχε πάρει με τον αρραβωνιαστικό της και δεν δίστασε να το δείξει σε όλους.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην τελετή απονομής των Daily Front Row Awards το βράδυ της περασμένης Κυριακής και μπορεί να εμφανίστηκαν πιασμένοι χεράκι χεράκι, αλλά τα τελευταία 24ωρα κάνει το γύρο του Διαδικτύου ένα βίντεο που δείχνει πως η Megan ήταν πολύ εκνευρισμένη εκείνο το βράδυ με τον αρραβωνιαστικό της.


Στο επίμαχο βίντεο ο 31χρονος ράπερ προσπαθεί να φιλήσει στο λαιμό την 35χρονη αρραβωνιαστικιά του, αλλά εκείνη όχι μόνο τον αποφεύγει αλλά τον κατακεραυνώνει με το... άγριο βλέμμα της.

Αμέσως άρχισαν οι φήμες περί επικείμενου χωρισμού του ζεύγους και συζητήσεις για... σύννεφα σε αυτόν τον αρραβώνα, ωστόσο πολλαπλά δημοσιεύματα που επικαλούνται πηγές από το φιλικό κύκλο του ζεύγους αναφέρουν πως το ζευγάρι είναι μια χαρά και πως όλα τα ζευγάρια έχουν και τις... άτυχες στιγμές τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Footwear News (@footwearnews)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!