GOSSIP

Η Μαλέσκου με μια νέα πόζα της επιβεβαίωσε πως έχει αμόρε [εικόνα]

Εκτός tv βρίσκεται για λίγες μέρες η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς η εκπομπή Love It που παρουσιάζει, δεν βγαίνει στον αέρα λόγω της συνεχούς ειδησεογραφικής ενημέρωσης που κάνει ο τηλεοπτικός σταθμός για τις εξελίξεις στην Ουκρανία. Όμως η παρουσιάστρια μάλλον απλά απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της, την άνοιξη και τον... έρωτα!

Εδώ και λίγους μήνες έχει γίνει γνωστό πως η Ιωάννα είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Δανιά, ένα γοητευτικό εκπαιδευτή σκύλων, αλλά επίσημα η παρουσιάστρια δεν έχει πει τίποτε για αυτό το δεσμό της.


Όμως φαίνεται πως πλέον δεν κρύβει τον έρωτά της, αφού φρόντισε να επιβεβαιώσει τις φήμες πως έχει βρει το ταίρι της, καθώς την είδαμε να ποζάρει στο Instagram αγκαλιά με το σκύλο του Δανιά.


«Έχουν τρίχωμα, μουσουδίτσα, τέσσερα ποδαράκια και ουρά. Θεραπεύουν την ψυχή από τον πόνο και σού υπενθυμίζουν ότι υπάρχει καλό σε αυτόν τον κόσμο. Να τα αγαπάτε τα σκυλάκια. Αγαπάνε άνευ όρων. Να προβληματίζεστε βαθιά για τους ανθρώπους που δεν τα αγαπούν. Οι άνθρωποι ‘δαγκώνουν’. Να προσέχετε» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!