GOSSIP

H Ξένια των Rec ανησυχεί για τους γονείς της που είναι στην Ουκρανία και συγκλονίζει

Η Ξένια, η τραγουδίστρια του ελληνικού συγκροτήματος Rec, είναι γνωστή στην Ελλάδα ως Ξένια Evven αλλά το πραγματικό όνομά της είναι Kseniia Ievgiienko και κατάγεται από την Ουκρανία.

Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε μέσω social media πως οι γονείς της, αλλά και άλλοι συγγενείς της και φίλοι της βρίσκονται στην Ουκρανία και με μια συγκλονιστική ανάρτηση εξηγεί πόσο έχει δυσκολέψει πλέον η επικοινωνία μαζί τους.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα υπέροχα μηνύματα συμπαράστασης που μου στέλνετε για τον πόλεμο που συμβαίνει στη χώρα που γεννήθηκα και αυτή τη στιγμή ζουν οι γονείς μου, ο αδερφός μου και όλοι οι άνθρωποι που μεγαλώσαμε μαζί. Η αλήθεια είναι πως λίγα μπορώ να πω και ακόμα λιγότερα είναι αυτά που μπορείτε να καταλάβετε για τις συνθήκες με τις οποίες εδώ και πάρα πολλά χρόνια ζούσαμε σε έναν πανέμορφο τόπο, όπως κάποτε ήταν το Ντόνετσκ, από όπου και κατάγομαι.

Η επικοινωνία με τους γονείς μου και τους ανθρώπους μας εκεί γίνεται κάθε ώρα που περνά ακόμη πιο δύσκολη. Μακάρι κανείς άνθρωπος στη γη να μη ζήσει αυτό που ζουν οι άνθρωποι μας. Η καρδιά μου, η σκέψη μου και οι ελπίδες μου να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό είναι μαζί τους» έγραψε η Ξένια των REC.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!