GOSSIP

Η Στεφανία Γκουρνέλου ρωτήθηκε για τον Λάμπρο και το Survivor και δείτε τί είπε

Αυτή την εβδομάδα στο Survivor, οι Διάσημοι κέρδισαν ξανά το έπαθλο επικοινωνίας και ακούσαμε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να μιλά για τη σύντροφό του, την ηθοποιό Στεφανία Γκουρνέλου, με την οποία ξεκίνησε να έχει δεσμό, περίπου δύο μήνες πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης.

Η ηθοποιός αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Σινέ» του Παντελή Καναράκη, αλλά οι κάμερες την εντόπισαν στην κοπή της πίτας στο θέατρο Πειραιώς 131 και μοιραία άρχισαν και πάλι οι ερωτήσεις για τον σύντροφό της και το Survivor και η ίδια απαντούσε σχεδόν σε κάθε ερώτηση λέγοντας...«άλλη ερώτηση;».


Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα από την εκπομπή της Τσιμτσιλή.


Πάντως η Στεφανία, πριν λίγες μέρες είχε εκφράσει στην ίδια εκπομπή την ενόχλησή της, που τη ρωτούν συνέχεια για τον Λάμπρο, αλλά και για τη συνάδελφό της Βίκυ Κάβουρα.

 

«Νιώθω άβολα και νιώθω ένα παράπονο που χτυπάει συνέχεια το τηλέφωνο μου είτε για τον Λάμπρο είτε για το θέμα με την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα. Θέλω να εκφράσω ένα παράπονο γιατί είμαι αρκετά χρόνια, δεν θα πω πολλά, περίπου 12 στον χώρο. Έχω συμμετάσχει σε πάρα πολλές δουλειές, δεν θα τις αραδιάσω τώρα, αλλά έχω αυτό το παράπονο ότι τόσα χρόνια δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο μου από έναν τηλεοπτικό, τουλάχιστον, δημοσιογράφο. Θέλω να κρατάω χαμηλούς τόνους. Δεν θέλω να εκμεταλλεύομαι το γεγονός ότι ο Λάμπρος είναι στο Survivor»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!