GOSSIP

Φίλοι του Brad Pitt διαψεύδουν το δεσμό του με Σουηδέζα τραγουδίστρια

Τα τελευταία 24ωρα οργίασαν οι φήμες πως ο χολιγουντιανός σταρ Brad Pitt, έχει ερωτευτεί μια Σουηδέζα τραγουδίστρια, που είναι νεότερή του κατά 23 χρόνια!

Η αλήθεια είναι πως μετά το διαζύγιο του σταρ με την Angelina Jolie, πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για φημολογούμενους δεσμούς του σταρ με μοντέλα, ηθοποιούς ακόμα και ζωγράφους, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.


Και τώρα, φούντωσαν οι φήμες πως ο 58χρονος σταρ είναι ζευγάρι με την 35χρονη τραγουδίστρια Lykke Li, αφού παπαράτσι τους εντόπισαν μαζί.

Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Pitt και η Σουηδέζα τραγουδίστρια, είναι απλά φίλοι και μέλη μιας μεγάλης παρέας καλλιτεχνών. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο People, πως ο Brad έχει πολλούς φίλους με καλλιτεχνικές ανησυχίες και του αρέσει να έχει και γυναίκες φίλες και πως αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τη Lykke.


Μάλιστα τονίζουν πως στην ίδια παρέα καλλιτεχνών και φίλων του Brad ανήκει και η 32χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Alia Shawkat, με την οποία επίσης ακούστηκε στο πρόσφατο παρελθόν πως ο Brad είχε συνάψει δεσμό.

Τέλος οι φίλοι του Brad αποκαλύπτουν πως ο σταρ όντως βλέπει κάποια "αλλά όχι σοβαρά" όπως τονίζουν και εξηγούν πως αναφέρονται στη Γερμανίδα καλλονή  Nicole Poturalski

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!