GOSSIP

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τα κιλά της και διαψεύδει πως είναι έγκυος

Η δημοσιογράφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, διατηρεί εδώ και χρόνια δεσμό με τον πρώην συμπαίκτη της Κωνσταντίνο Βασάλο και είναι αμέτρητες οι φορές που έχει ακούσει φήμες περί γάμου (ή χωρισμού) και εγκυμοσύνης και αυτή τη φορά, αναφέρθηκε σε ένα τέτοιο σχόλιο και έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση.

Στη χθεσινή εκπομπή της Μενεγάκη, μετά την προβολή ενός βίντεο όπου είδαμε την personal trainer Φιλιώ Τσινόγλου να εξομολογείται πόσο δύσκολα έμεινε έγκυος και να μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την εξωμήτριο κύηση που βίωσε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «λύγισε» στον αέρα, τόσο για την εξομολόγηση της φίλης της, όσο και για ένα μήνυμα που έλαβε πρόσφατα εξαιτίας μίας φωτογραφίας που ανήρτησε.

«Προχθές ανέβασα μία φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram που μου έλεγε: “μπράβο που στην κατάστασή σου γυμνάζεσαι”. Επειδή εγώ έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, παίρνω κάθε μέρα τέτοια μηνύματα ότι είμαι έγκυος.

Εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μία πίεση γιατί λέω: “είμαι 34 ετών, θα προλάβω;”.

Είναι τρομερή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος! Όχι, παιδιά τρώω και έχω πάρει κιλά. Και είναι φυσιολογικό.

Και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει, αλλά όλο αυτό είναι βάρος» είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, συναισθηματικά φορτισμένη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!