GOSSIP

Αναβλήθηκε ο πλειστηριασμός του εξοχικού του Φιλιππίδη στο Σοφικό

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης, παραμένει προφυλακιστέος εν αναμονή της δίκης του που θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο και τώρα έγινε γνωστό πως τον ερχόμενο Απρίλιο θα βγει τελικά στο σφυρί η εξοχική κατοικία του στην Κορινθία.

Όπως αναφέρει το newmoney.gr σε αναστολή τέθηκε χθες, Τρίτη, το απόγευμα ο πλειστηριασμός για το εξοχικό σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη και της συζύγου του Ελπίδας Νίνου στο Σοφικό Κορινθίας, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας στις 18 Μαρτίου, με τις κατηγορίες για βιασμό κατ’ εξακολούθηση το 2008 και για δύο απόπειρες βιασμού, το 2010 και το 2014.

Η αναστολή του πλειστηριασμού για το ακίνητο στο Σοφικό είχε προαναγγελθεί ουσιαστικά από τον δικηγόρο του Π. Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Η «προαναγγελία» από τον δικηγόρο του

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Δημητρακόπουλος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στις 15 Ιανουαρίου είχε αναφέρει:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος που χρήματα από το επάγγελμά του ως ηθοποιός δεν έβγαλε. Χρήματα βγάζεις, αλλά το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζεσαι. Εκείνος επέλεξε να ρίξει τα χρήματα αυτά στη δουλειά του, στις παραστάσεις του. Με την υγειονομική κρίση, αυτά σταμάτησαν, και τα χρήματα αυτά χάθηκαν. Απόδειξη ότι τα σπίτια αυτά είναι αγορασμένα με δάνεια. Αυτή τη στιγμή τα σπίτια είναι υπό πλειστηριασμό. Δε θα πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός, γιατί στο φορέα που διαχειρίζεται αυτά τα δάνεια επικεφαλής είναι ένας άνθρωπος που βλέπει τις ανάγκες κάθε δανειολήπτη. Ο πλειστηριασμός της Τετάρτης θα αναβληθεί και γίνεται μια προσπάθεια με τον άνθρωπο αυτό. Ο κ. Φιλιππίδης δεν έχει την ικανότητα να ξεπληρώσει αυτή τη στιγμή τα δάνεια».

Παράλληλα, ο Μ. Δημητρακόπουλος είχε αναφερθεί στη δύσκολη οικονομική κατάσταση του ηθοποιού, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι θα χάσει τελικά τα σπίτια του.

 

Το ίδιο άρθρο αναφέρει πως σε πλειστηριασμό θα βγει και η μεζονέτα του ηθοποιού στο Ψυχικό 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!