GOSSIP

Ελευθερίου: «Εμείς ήμασταν αγγελούδια μπροστά στους φετινούς παίκτες του Survivor»

Η 32χρονη Κύπρια τραγουδίστρια έκανε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις στην κάμερα πρωινής εκπομπής και αποκάλυψε πως είναι single εδώ και πολύ καιρό και έκανε και ένα σχόλιο όλο... νόημα για τα όσα συμβαίνουν φέτος στο Survivor.

«Με τον κορωνοϊό ακυρωθήκαν όλες οι εμφανίσεις, έχω πολύ ελεύθερο χρόνο», είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια, ενώ αποκάλυψε ότι «Υπάρχει τραγούδι που απέρριψα και το είπε άλλος και έγινε επιτυχία. Δεν μπορείς να ξέρεις όταν ακούς ένα τραγούδι αν θα γίνει επιτυχία».

«Ήμουν σε ένα ταξί και ήθελα να τσιρίξω όταν άκουσα πρώτη φορά τραγούδι μου στο ραδιόφωνο. Ήταν πολύ περίεργο, ήταν μεγάλη η χαρά μου», παραδέχτηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ σημείωσε ότι «Ένα καλό παιδί βασανίζεται σε αυτή τη δουλειά. Αλλά όταν έχεις πείσμα τα καταφέρνεις. Έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα».

«Είναι δύσκολο ο λόγος σε αυτή τη δουλειά να γίνει συμβόλαιο. Πολλές φορές έχω προδοθεί σε αυτή την δουλειά», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Παράλληλα, έχοντας υπάρξει και η ίδια παίκτρια των Διάσημων του Survivor, η Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασε τις φετινές εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο και είπε ότι «Δεν είχαμε καμία σχέση εμείς όταν ήμαστε στο Survivor με αυτά που γίνονται τώρα. Εμείς ήμαστε αγγελάκια μπροστά σε αυτά που γίνονται σήμερα στο Survivor».

Τέλος, μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Ελευθερία Ελευθερίου τόνισε ότι «Είμαι καλά. Κρατάω μακριά από τα φώτα την προσωπική μου ζωή, δε μου αρέσει να προκαλώ», ενώ παραδέχτηκε ότι «Έχω μείνει πολύ καιρό μόνη μου. Δεν μπαίνω εύκολα σε σχέσεις».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!