GOSSIP

Η Megan Fox αρραβωνιάστηκε και ήπιε το αίμα του συντρόφου της [βίντεο]

Πρόταση γάμου δέχτηκε η εκρηκτική χολιγουντιανή σταρ Megan Fox από το διάσημο μουσικό Machine Gun Kelly και η ίδια φρόντισε να μας δείξει πως είπε το πολυπόθητο "ναι" και οι δυο τους επισφράγισαν τον έρωτά τους... με αίμα!

Η 35χρονη ηθοποιός, μετά το διαζύγιό της με τον επίσης διάσημο ηθοποιό Brian Austin Green, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, εδώ και μήνες δεν κρύβει τον έρωτά της για τον 31χρονο Αμερικανό ράπερ Machine Gun Kelly και οι δυο τους έχουν κάνει αμέτρητες κοινές δημόσιες εμφανίσεις επιδεικνύοντας το παθιασμένο ειδύλλιο που βιώνουν.


Και τώρα ετοιμάζονται να παντρευτούν, αφού ο ράπερ γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με ένα πανάκριβο δαχτυλίδι με ένα καταπράσινο σμαράγδι και ένα τεράστιο διαμάντι.


Η σταρ μας έδειξε μέσω Instagram τη ρομαντική πρόταση γάμου που έγινε κάτω από το ίδιο δέντρο όπου ξεκίνησε ο έρωτάς τους πριν ενάμιση χρόνο και αυτή η πρόταση γάμου κατέληξε στο να πιει ο ένας το αίμα του άλλου!


 «Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ», και πρόσθεσε: «Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου».
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!