GOSSIP

Η Ντενίση αποκάλυψε ένα άγνωστο συγκλονιστικό συμβάν με τον Βουτσά

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το θάνατο του αείμνηστου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, η γνωστή ηθοποιός και καλή φίλη του Μιμή Ντενίση, αποκάλυψε για πρώτη φορά κι ένα περιστατικό με τον Κώστα Βουτσά, που συνέβη όταν ο ίδιος νοσηλευόταν στην εντατική.

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στο «DocVille» και τον Αντώνη Μποσκοϊτη και ανέφερε και τα ακόλουθα σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε.

«Μου έχει μείνει αξέχαστη η υπόκλισή του στη «Σμύρνη». Ο κόσμος έκλαιγε και αυτός μου έλεγε “χαίρομαι που στο τέλος της ζωής μου έκανα ένα ρόλο διαφορετικό, δραματικό, που θα μείνει”. Ξέρετε τι ήταν το πιο συγκινητικό; Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια, μόνο με τα κορίτσια του το λέμε ακόμη. Μου τηλεφωνούν μια μέρα και μου λένε “έλα από την εντατική, είναι με κλειστά μάτια και δεν τα ανοίγει καθόλου”.

Πάω, μπαίνω μέσα με την κόρη του, τη Θεοδώρα, τον βλέπω με τα σωληνάκια και του λέω “Κώστα, άνοιξε τα μάτια σου να δω ότι με ακούς. Πρέπει να συνέλθεις γιατί έχουμε να κάνουμε την ταινία”. Άνοιξε τα μάτια του, με κοίταξε… “Καν’ το ξανά να βεβαιωθώ” επέμεινα. Το ξανάκανε, τα ξανάνοιξε και τον χειροκροτήσαμε. Ήταν η τελευταία φορά που άνοιξε τα μάτια του», είπε η Μιμή Ντενίση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!