GOSSIP

Η Παγώνη έσπευσε να απαντήσει στα όσα είπε ο Λαζόπουλος για το... look της

Η πανδημία είχε σαν αποτέλεσμα η Ματίνα Παγώνη, ως πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών-Πειραιώς, να πρωταγωνιστεί συχνά στα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς εδώ και μήνες κάνει συχνές εμφανίσεις σε εκπομπές ενημερώνοντας για την πορεία της πανδημίας και την ανάγκη λήψης και τήρησης μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μοιραία λοιπόν, η ίδια αποτέλεσε αντικείμενο σάτιρας, όπως συνέβη για παράδειγμα πριν λίγο καιρό με τον Τάκη Ζαχαράτο, με τον οποίο πλέον είναι φίλοι.
Πρόσφατα και ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε μια τηλεοπτική συνέντευξη και σε αυτή αναφέρθηκε στη Ματίνα Παγώνη και σχολίασε την εμφάνισή της και τη χαρακτηριστική φωνή της.

«Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη. Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ. Δεν γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον που πρωί, μεσημέρι, βράδυ βγαίνει σε όλες τις εκπομπές, όπως η κυρία Παγώνη. Μπαίνει σε όλες τις εκπομπές με δερμάτινα, την φτιάχνουν, έχει και αυτή τη φωνή… Λέει και σωστά πράγματα, αλλά δεν με ψήνει», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Η Ματίνα Παγώνη παρακολούθησε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο Mega Καλημέρα της Τετάρτης και απάντησε ως εξής: «Λέω στον Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου. Βάφομαι όπως βάφομαι κάθε μέρα, δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Εμένα μου είναι πολύ συμπαθής. Ο Λάκης Λαζόπουλος όλα αυτά τα χρόνια προσέφερε στον κόσμο χιούμορ… Νομίζω ήταν αγαπητός σε όλους και καλό είναι να συνεχίσει να κάνει πράγματα, να τον απολαμβάνουμε.

Είμαι δεκτική στη σάτιρα, μου άρεσε πάντα. Την σάτιρα ή την ανέχεσαι ή δεν την ανέχεσαι. Μου αρέσει να με σατιρίζουν, δεν τρέχει και τίποτα».

Στη συνέχεια, η Ματίνα Παγώνη είπε τα εξής: «Η ουσία είναι να επιτυγχάνω τον στόχο μου και ο στόχος μου είναι να εμβολιαστεί ο κόσμος. Ειλικρινά θα ήθελα ο Λάκης Λαζόπουλος να περάσει από το νοσοκομείο, να πιούμε και έναν καφέ, να τον πάρω να ντυθούμε με τις φόρμες και να μπούμε στις απλές κλίνες COVID, να δει τι περνάει ο κόσμος εκεί, που δεν μπορεί να μιλήσει και δεν μπορεί να αναπνεύσει και μετά να το ξανασυζητήσουμε το θέμα. και να μου πει την άποψή του».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!