GOSSIP

Ο Χατζηαγγελάκης έκανε δηλώσεις για την... φάρσα που προκάλεσε σάλο

Τις πρώτες δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες, έκανε ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης και έδωσε νέες εξηγήσεις για την επίμαχη φάρσα, που προκάλεσε μεγάλο σάλο, αλλά την ίδια ώρα, ένας συνάδελφός του, διαψεύδει κάποιους από τους ισχυρισμούς του.

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες μέρες προκλήθηκε μεγάλος ντόρος, όταν αποκαλύφθηκε πως ο ηθοποιός βρέθηκε στο κρατητήριο το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, καθώς ο ίδιος έκανε τηλεφωνική φάρσα για δήθεν τοποθέτηση βόμβας στο θέατρο των Εξαρχείων στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος αυτό το διάστημα.


Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δέχτηκε σφοδρή κριτική για την αναστάτωση που προκάλεσε στο θέατρο Νέος Ακάδημος και ο ίδιος απολογήθηκε με μια ανάρτησή του στα social media.


Σήμερα, σε πρωινή εκπομπή, είδαμε και τις πρώτες δηλώσεις του για το θέμα της φάρσας.
 

«Μέσα στην καθημερινότητά μας και την εποχή που ζούμε όλοι λίγο πολύ κάνουμε κάποιες πλάκες. Άλλες φορές πετυχημένες κι άλλες φορές αποτυχημένες κι η πλάκα κρίνεται από τον αποδέκτη κι εκ του αποτελέσματος. Όταν η πλάκα και το αποτέλεσμά της ξεφεύγει από τα στενά όρια του κύκλου που την κάνεις και καλείται η αστυνομία, σταματά να είναι πλάκα και γίνεται σοβαρό.

Για αυτό ακολουθήθηκαν οι νόμιμες και τυπικές διαδικασίες, όπως έγινε και να διευκρινίσω πως το τηλεφώνημα δεν έγινε προς την αστυνομία και για αυτό βγήκα αμέσως να σας ενημερώσω για αυτό το πράγμα. Πέρασα μια πολύ ωραία κι ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά. Νομίζω ότι έκανα την δήλωση και την έχετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα, να είστε καλά», είπε μεταξύ άλλων

Παράλληλα ο συνάδελφός του, Σταύρος Καλλιγάς τον «αδειάζει»

«Δεν έκανα καμία φάρσα εγώ. Δεν ήξερα κάτι. Ανησύχησα, αλλά λύθηκε γρήγορα. Δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας ούτε για εμάς ούτε για του θεατές»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!