GOSSIP

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει γίνει έξαλλος με το νέο δεσμό της Δέσποινας Βανδή

Η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον ποδοσφαιριστή και πατέρα των δύο παιδιών της Ντέμη Νικολαϊδη, τον περασμένο καλοκαίρι, δείχνει να είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και πλέον δεν κρύβει το γεγονός πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη.

Οι Βανδή - Μπισμπίκης όχι μόνο δεν κρύβουν πλέον το ειδύλλιό τους, αλλά κάνουν και συχνές κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ φουντώνουν τα σενάρια και οι φήμες πως το ζευγάρι σκέφτεται σοβαρά να επισημοποιήσει τη σχέση του.


Ωστόσο δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρώην σύζυγος της Βανδή έχει γίνει έξω φρενών με την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό.

Όπως αναφέρει το «Yes Magazine», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής παίρνει με κάθε αφορμή τηλέφωνο την πρώην σύζυγό του και της ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να δεχθεί ενδεχόμενο γάμο με τον ηθοποιό.

«Πάνω από το πτώμα μου θα τον παντρευτείς» φέρεται να υπογραμμίζει ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Δέσποινα Βανδή.

Όσον αφορά την εμφάνιση του ζευγαριού στο μαγαζί όπου τραγουδούν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός, έκανε έξω φρενών τον Ντέμη Νικολαΐδη και αποτέλεσε μία από τις αφορμές για το τελευταίο τηλεφώνημα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!