GOSSIP

Παίκτης ριάλιτι παρηγόρησε την Ηλιάδη και κάποιοι μιλούν για νέο... ειδύλλιο

Βαρύ είναι το πένθος για την 44χρονη τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, μετά τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της Βασίλη Ηλιάδη (ο γιος της Καίτης Γκραίυ) και δημοσίευμα αποκαλύπτει πως αυτές τις δύσκολες ώρες έχει στο πλευρό της ως στήριγμα έναν παίκτη ριάλιτι με τον οποίο έχει έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα.

Θυμίζουμε πως πριν από δύο εβδομάδες η Αγγελική Ηλιάδη, είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους της, πως θα απουσιάζει για ένα διάστημα από τα social media, καθώς η τραγουδίστρια μπήκε στο ριάλιτι Φάρμα, τα γυρίσματα του οποίου έχουν ήδη ξεκινήσει.


«Ήρθε η στιγμή να αφήσουμε την καθημερινή μας ζωή και να μετακομίσουμε στη φάρμα ...» είχε γράψει η τραγουδίστρια και είχε ενημερώσει πως μια φίλη της θα διαχειρίζονταν τα social media της όσο αυτή θα απουσίαζε.


Αλλά λίγες μέρες μετά την είσοδό της στο ριάλιτι, η Αγγελική Ηλιάδη πληροφορήθηκε την τραγική είδηση του θανάτου του πατέρα της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Αλέξη Μίχα στην On Time, η Αγγελική Ηλιάδη ενημερώθηκε από την προηγούμενη Κυριακή τηλεφωνικά πώς ο πατέρας της έδινε μάχη για τη ζωή του και ήταν πολύ δύσκολο αυτή να κερδηθεί. Ξέσπασε σε γοερούς λυγμούς καθώς αδυνατούσε να πιστέψει αυτό που συμβαίνει.

Οπότε, όταν λίγες μέρες αργότερα ενημερώθηκε για τον θάνατό του, ήταν πιο ψύχραιμη και συνειδητοποιημένη. 

Συμπαραστάτης της όλες τις τελευταίες ημέρες ήταν ένας συμπαίκτης της, με τον οποίο σχεδόν από την αρχή στην «Φάρμα» είχαν έρθει αρκετά κοντά… Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της On Time, μιλάμε για την έναρξη ενός τρυφερού ειδυλλίου το οποίο και θα παρακολουθήσουμε από τα πρώτα επεισόδια του αγροτικού reality. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!