GOSSIP

Η Kim πόζαρε στο τζακούζι ενώ επιβεβαιώνονται οι φήμες πως βρήκε νέο σύντροφο

Στα καλύτερά της δείχνει να είναι η Kim Kardashian, αφού λίγες μήνες μετά την ανακοίνωση πως θα πάρει διαζύγιο με τον ράπερ Kanye West με τον οποίο έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, η ίδια έχει βρει νέο έρωτα και πλέον δεν το κρύβουν και οι δυο.

Εδώ και μέρες κυκλοφορούσε η φήμη πως η Kim έχει έρθει πολύ κοντά με το διάσημο κωμικό του SNL, τον 28χρονο Αμερικανό Pete Davidson, ο οποίος στο παρελθόν είχε θυελλώδεις δεσμούς και με άλλες σταρ, όπως με τη 28χρονη τραγουδίστρια Ariana Grande αλλά και με τη 48χρονη ηθοποιό Kate Beckinsale.


Οι δυο τους είχαν εντοπιστεί σε κοινές εξόδους, αλλά δεν επιβεβαίωναν τις φήμες, όμως πλέον δεν κρύβουν το δεσμό τους και μάλιστα οι φίλοι της 41χρονης Kim  λένε πως η ίδια είναι απίστευτα χαρούμενη και συμπεριφέρεται σαν... έφηβη στο πλευρό του Pete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kardashspot


Η Kim και ο Pete γιόρτασαν μαζί με φίλους όπως ο Flavor Flav των Public Enemy, τα πρόσφατα 28α γενέθλια του Pete και στην παρέα τους ήταν και η μητέρα της Kim, η διαβόητη Kris Jenner η οποία επίσης δείχνει ενθουσιασμένη με το νέο δεσμό της κόρης της.

 

Η ίδια η Kim μετά τα νέα δημοσιεύματα για την ερωτική ζωή της αποφάσισε να ποζάρει με μπικίνι στο τζακούζι της και να πει πως αυτό είναι το μέρος όπου νιώθει ευτυχία.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!