GOSSIP

Ο Μουτσινάς είπε πως είναι σε διαδικασία να αποκτήσει δύο παιδιά [βίντεο]

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, εμφανίστηκε χθες ως καλεσμένος ο Νίκος Μουτσινάς και ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι μίλησε για όλα.

Συγκεκριμένα τον ακούσαμε να μιλά για το ελληνικό #metoo και να ομολογεί πως ο ίδιος δεν έπεσε από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις.


Παράλληλα μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την οικογένειά του και τις απώλειες που βίωσε.


Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε για τις σχέσεις του με τις Ιωάννα Μαλέσκου και Μαρία Ηλιάκη και ειδικά για τις σχέσεις του με την άλλοτε συνεργάτιδά του Μαρία είπε: «Δεν έχω μανούρα με την Μαρία Ηλιάκη. Με την Μαρία όντως δεν έχω μιλήσει πολύ καιρό, όπως είπε. Δεν έστειλα δώρο για το παιδί της και μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά δεν έχει συμβεί κάτι. Την έχουν καλέσει στην εκπομπή, την έχουν πάρει για να βγει σε τηλεφωνική έστω ή καλεσμένη όλα αυτά τα χρόνια και δεν έρχεται. Δεν είχε παιδί, όταν την καλέσαμε, τώρα έχει παιδί» είπε ο Νίκος Μουτσινάς. «Δεν υπάρχει μανούρα, πρέπει κάτι να γίνει. Δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει. Πρέπει να την πάρω τηλέφωνο, είναι «γκομενικό» αυτό που έχει γίνει τώρα… Δεν είμαι σίγουρος, αν θέλω να την πάρουμε τώρα τηλέφωνο, όχι» ανέφερε με χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Επίσης μίλησε για τη διαφορετικότητα, αλλά και για την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά και αποκάλυψε πως θέλει να αποκτήσει δύο παιδιά και πως ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία. «Θέλω να αποκτήσω παιδιά δύο… Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Όχι από ύφος, είμαι στην διαδικασία. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες… Το τρέχω ένα χρόνο και κάτι, οπότε υπήρξαν στιγμές που είπα μήπως να μην, αφού δεν πηγαίνουν, όπως τα θέλω. Το έλεγα χρόνια ότι θέλω, το φίλτραρα πάρα πολύ, πριν ξεκινήσω διαδικασίες για παιδί.

Θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν καλός πατέρας. Κι όλη αυτή η δουλειά, που κάνω για τον εαυτό μου, ο τελικός σκοπός είναι για εκεί» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!