GOSSIP

H Rihanna δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία σε νέο βίντεο από την επίδειξη εσωρούχων της

To βραβείο για το καλύτερο pop show στα φετινά βραβεία People's Choice διεκδικεί η Rihanna και η ίδια είπε να... τονώσει την υποψηφιότητά της, ανεβάζοντας στα social media ένα βίντεο που μοίρασε εγκεφαλικά στους φαν της.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια που έγινε μεγιστάνας στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς μέσα από τα brands εσωρούχων, μόδας και καλλυντικών που έχει δημιουργήσει, τον περασμένο Σεπτέμβριο, παρουσίασε το τρίτο Savage X Fenty σόου με τα εσώρουχά του brand της, το οποίο μεταδόθηκε από το Amazon και σε αυτό συμμετείχαν αμέτρητοι celebrities.


Πλέον όλοι λένε πως το σόου της Rihanna είναι ο διάδοχος των άλλοτε λαμπερών σόου της Victoria's Secret και των διάσημων αγγέλων της, που δείχνει να έχει περάσει πια στην αφάνεια.


Έτσι η Rihanna ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με άγνωστα πλάνα από τη φωτογράφηση που έκανε για αυτό το σόου, όπου την βλέπουμε ημίγυμνη με άκρως σέξι outfits που δεν αφήνουν τίποτα στην φαντασία.


Παράλληλα ζήτησε από τους πάνω από 4.5 εκατομμύρια followers του brand Savage X Fenty να ψηφίσουν στα People's Choice και όλα δείχνουν πως το βραβείο το έχει ήδη στο τσεπάκι της!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!