GOSSIP

Που βρίσκεται σήμερα η τραγουδίστρια Θέλξη που έβαζε «φωτιά» στις πίστες

Μια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η τραγουδίστρια Θέλξη, που εδώ και χρόνια απουσίαζε από τις αθηναϊκές πίστες, όπου στο παρελθόν την βλέπαμε σε νυχτερινά κέντρα τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης (από όπου κατάγεται) πλάι σε μεγάλα ονόματα όπως οι Βέρτης, Παπαρίζου, Μαζωνάκης κ.ά. 

 Η Θέλξη εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την απόφασή της να σταματήσει το τραγούδι για επτά χρόνια αλλά και για την επιστροφή της.

«Έκανα 7 χρόνια να επιστρέψω γιατί ήταν επιλογή μου. Ακόμα και τώρα άφησα τις κόρες μου κι είναι η μαμά μου στο σπίτι με τα παιδιά μου. Είναι ότι ωραιότερο μου έχει συμβεί χαλάλι τους. Είναι δύσκολο γιατί το τραγούδι είναι μεγάλη μου αγάπη και ψυχική ανάγκη αλλά όσα μαθαίνω από τις κόρες μου, δεν τα έχω μάθει τα προηγούμενα χρόνια, πριν τις αποκτήσω» είπε αρχικά η Θέλξη.

«Ο σύζυγός μου, ο Παύλος, δεν μού είπε να σταματήσω ποτέ από την δουλειά. Δεν του επιτρέπει το μορφωτικό του επίπεδο να μου πει όχι κι αυτό είναι αγάπη…. Δεν αγχώθηκα ότι θα με ξεχάσει ο κόσμος. Ήμουν από τα τυχερά παιδιά, που πρόλαβε την αναγνωρισιμότητα κι έχω κι ένα όνομα που σου μένει» συμπλήρωσε η Θέλξη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!