GOSSIP

H Adele πήγε στο γήπεδο με το σύντροφό της και δείχνει κουκλάρα [εικόνες]

Στα καλύτερά της δείχνει να είναι η 33χρονη πασίγνωστη Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele, αφού όχι μόνο ήδη απολαμβάνει την επιτυχία που σημειώνει παγκοσμίως το πρώτο της single από το νέο πολυαναμενόμενο άλμπουμ της, αλλά δείχνει πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ και φουλ ερωτευμένη.

Η σταρ του πενταγράμμου, μετά το διαζύγιό της με τον επιχειρηματία Simon Konecki, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο, πλέον δεν κρύβει πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του 39χρονου Αμερικανού ατζέντη αθλητών Rich Paul.


Οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι και πληθαίνουν οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, όπου δείχνουν πως ο δεσμός τους καλά κρατεί.


Τώρα οι δυο τους βρέθηκαν σε αγώνα μπάσκετ στο Staples Center του Λος Άντζελες, όπου κάθισαν στις μπροστινές κερκίδες και παρακολούθησαν τον αγώνα ανάμεσα στους Lakers και τους Golden State Warriors, μαζί με πλήθος άλλων celebrities όπως ο James Corden και ο χολιγουντιανός σταρ Jack Nicholson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cham_x_adele


Και όπως θα δείτε η Adele, έδειχνε πανέμορφη και σικ, έχοντας ένα εντυπωσιακό Louis Vuitton παλτό ριγμένο στους ώμους της.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by adele turkey (@livingforadkins)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cinema_honar

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!