GOSSIP

Ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε πρεμιέρα και σχολίασε τα πάντα [βίντεο]

Ο νεαρός τραγουδιστής και φιναλίστ του Survivor, έκανε πρεμιέρα σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου, όπου θα κάνει live εμφανίσεις και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, σχολιάζοντας και τους πρώην συμπαίκτες του Survivor αλλά και τα σενάρια περί γάμου.

Ο Ηλίας, θα εμφανίζεται κάθε Τρίτη στο Rock n Roll στο Κολωνάκι.


Και στη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα ο ίδιος μίλησε για την χαρά που ένιωσε επειδή ήταν παρούσα η μητέρα του, ενώ είπε και πόσο λάτρεψε την εμπειρία που βίωσε στο Survivor και πως θα επέστρεφε χωρίς δεύτερη σκέψη.


Όταν τον ρώτησαν για το αν σκέφτεται το γάμο με την σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, είπε πως είναι πολύ μικρή και πως πρέπει να κάνουν και άλλα βήματα, όπως η συγκατοίκηση, πριν αποφασίσουν κάτι τόσο σοβαρό όσο ένας γάμος.

Για το εξώδικο που έστειλε ο Αλέξης Παππάς στον Κώστα Παπαδόπουλο, ο Ηλίας Μπόγδανος λέει: «Το θεωρώ υπερβολικό. Μου φαίνεται αστείο ότι ασχολούμαστε με όλο αυτό το κομμάτι».

Έχει επαφές με τον Γιώργο Ασημακόπουλο; «Όχι δεν μιλάμε καθόλου», απαντά ο τραγουδιστής.

«Ο Κόρο είναι γλύκας και θέλει να είμαστε κάθε μέρα. Δηλαδή αν περάσει μια βδομάδα και δεν βρεθούμε… α, χαθήκαμε», λέει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!