GOSSIP

Η Άντζελα Γκερέκου διαψεύδει τα δημοσιεύματα πως είναι ξανά ερωτευμένη

Με μια οργισμένη ανάρτηση στα social media η χήρα του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου, η πολιτικός και ηθοποιός Άντζελα Γκερέκου διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες πως έχει βρει νέο σύντροφο, λίγους μόνο μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της.

Τα δημοσιεύματα σημείωναν πως η ηθοποιός έχει έρθει κοντά  με γνωστό επιχειρηματία και πως περνούν χρόνο μαζί και ότι ψίθυροι τους θέλουν να βρίσκονται ένα βήμα πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ίδια έσπευσε να ανεβάσει στα social media μια κοινή φωτογραφία με τον αείμνηστο σύζυγό της και με οργισμένα λόγια διαψεύδει τα πάντα.

«Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλά επειδη βλέπω οτι το θέμα παίρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα απο το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κάνω. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλο είναι οτι οποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες! Τι να πω; «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...» Κριμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα... Λυπάμαι! »

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!