GOSSIP

Μάθαμε πού κατέληξαν τα 8000 ευρώ που είχε ο Mad Clip όταν σκοτώθηκε

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από το μοιραίο βράδυ που ο Έλληνας τράπερ Mad Clip, έχασε τη ζωή του σε ένα τροχαίο που είχε με την Porche του και μόλις τώρα έγινε γνωστό τί τελικά θα συμβεί με τα χρήματα που είχε πάνω του, ο καλλιτέχνης το βράδυ που έχασε τη ζωή του.

Θυμίζουμε, πως είχε γίνει γνωστό, πως ο Mad Clip, τη βραδιά που έχασε τη ζωή του, είχε μέσα στο παντελόνι του, το διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό, των 8.000 ευρώ.


Και χθες στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, μάθαμε πού θα καταλήξουν αυτά τα χρήματα, που όλο αυτό το διάστημα βρίσκονταν προσωρινά στα χέρια των Αρχών.


Συγκεκριμένα, στην εκπομπή είπαν πως αυτό το χρηματικό ποσό είχε παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα όλο αυτό το διάστημα, αφού οι συγγενείς του Mad Clip διαφωνούσαν αναφορικά με το ποιος είναι ο δικαιούχος του χρηματικού ποσού αυτού και πως πρέπει να μοιραστούν τα χρήματα.

Καθώς δεν βρέθηκε λύση, η αστυνομία τα κατέθεσε στο Tμήμα Παρακαταθηκών και Δανείων και θα ακολουθήσει ξεχωριστή διαδικασία για την απόδοσή τους στον δικαιούχο ή στους δικαιούχους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!