GOSSIP

Οργιάζουν οι φήμες πως η Jolie είναι ζευγάρι με πασίγνωστο τραγουδιστή

Μετά το διαζύγιό της Angelina Jolie και του Brad Pitt, πολλά ακούγονται για πιθανά νέα ειδύλλια των δυο χολιγουντιανών σταρ, αλλά το τελευταίο διάστημα ακούγονται έντονα οι φήμες πως η Jolie είναι ζευγάρι με έναν πασίγνωστο τραγουδιστή, αφού τους βλέπουν συχνά μαζί.

Ο λόγος για τον 31χρονο διάσημο Καναδό τραγουδιστή The Weeknd που στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με πασίγνωστες celebrities όπως η τραγουδίστρια και ηθοποιός Selena Gomez και το μοντέλο Bella Hadid.


Το τελευταίο τρίμηνο, η 46χρονη σταρ έχει συχνά εντοπιστεί από φωτογράφους να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον Καναδό τραγουδιστή και τώρα οι δυο τους εθεάθησαν να φεύγουν μαζί από το διάσημο ιταλικό εστιατόριο Giorgio Baldi στη Σάντα Μόνικα, όπου οι δυο τους απόλαυσαν ένα δείπνο και έμειναν μαζί για πάνω από 2.5 ώρες.


Προηγούμενα δημοσιεύματα, όπως του περιοδικού Variety, είχαν αποκαλύψει πως οι δυο τους πιθανά απλά είναι συνεργάτες, αφού ο The Weeknd είναι παραγωγός και σεναριογράφος σε μια νέα σειρά του HBO που φέρει τον τίτλο "The Idol" και φίλος του τραγουδιστή είχε πει στην Page Six πως ο The Weeknd σκοπεύει αυτό το διάστημα να εστιάσει στην επαγγελματική του ενασχόληση με τη βιομηχανία του σινεμά και της τηλεόρασης.


Άρα δεν αποκλείεται οι δυο τους να σχεδιάζουν κάποια επαγγελματική συνεργασία, αλλά οι διαρκείς κοινές εμφανίσεις τους, δεν λένε να ηρεμήσουν τις φωνές που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!