GOSSIP

Η Γωγώ Γαρυφάλλου αποκαλύπτει τις μόνες αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει

Η Γωγώ Γαρυφάλλου, ετοιμάζεται για την τηλεοπτική πρεμιέρα της εκπομπής της, μετά την αλλαγή καναλιού που έκανε και παραχώρησε μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που είχε η μητέρα της, κάνοντας λόγο για θαύμα, ενώ αποκάλυψε και ποιες είναι οι μόνες αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Το... Γωγουλίνι, αποκάλυψε ένα σοκαριστικό ατύχημα που είχε η μητέρα της καθώς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πήγαινε τον μπαμπά στο νεκροταφείο γιατί τον έχουμε χάσει και έτσι όπως γύριζε έπεσε μια νταλίκα επάνω της και την πέταξε στο απέναντι ρεύμα. Αλλά ο μπαμπάς μου την προστάτευσε και είμαστε καλά! Την πέταξε στο απέναντι ρεύμα… Πες μου αν αυτό δεν ήταν θαύμα! Εγώ το βίωσα σαν θαύμα».

Όσον αφορά στις… πλαστικές, η παρουσιάστρια τόνισε πως «είμαι απείραχτη! Έχω κάνει χημικό πίλινγκ στο παρελθόν και κάποιες μεσοθεραπείες που δεν τις ξανακάνω γιατί μου τσιμπούσαν όλο το πρόσωπο και δεν μπορώ εγώ με τα τσιμπήματα» ενώ για την πιθανότητα να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της, είπε πως δεν θα το άλλαζε ούτε αν της έκαναν πρόταση από το CNN!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!