GOSSIP

Η Φουρέιρα ξέσπασε σε κλάματα επί σκηνής για τον Mad Clip [βίντεο]

Συγκλονισμένη ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Mad Clip, καθώς η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε χθες στο Amita Motion Concert 2021 και την είδαμε να... λυγίζει επί σκηνής, ερμηνεύοντας ένα κομμάτι αφιερωμένο στον αδικοχαμένο τράπερ, φίλο και συνεργάτη της.

H τραγουδίστρια που ήταν μαζί με τον Mad Clip στο γάμο το μοιραίο βράδυ και συνεργαζόταν στενά με τον τράπερ όλες αυτές μέρες περνάει το πένθος της βουβά.

Μια από τις τελευταίες του επιτυχίες άλλωστε του Mad Clip ήταν το ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα με τίτλο «Μπορεί». Οι δυο τους είχαν γυρίσει το βίντεο κλιπ στις αρχές του φετινού καλοκαιριού με το συγκεκριμένο κομμάτι να γίνεται το απόλυτο hit της summer season. Οι δυο τους είχαν προγραμματίσει συναυλία μόλις λίγες μέρες μετά το θάνατό του.

Η τραγουδίστρια στην εμφάνισή της στο Playmotion 2021 δεν άντεξε και λύγισε όταν ήρθε η ώρα να πει το συγκεκριμένο κομμάτι.

«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σαν να είσαι εδώ κοντά μας», είπε συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FouGala (@foureiraxgala)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!