GOSSIP

Πέθανε ο ελληνικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός Michael Constantine

Πλήρης ημερών, σε ηλικία 94 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Michael Constantine. γνωστός στο ευρύ κοινό ως «Γκας Πορτοκάλος», πατέρας της Νία Βαρντάλος στην ταινία My Big Fat Greek Wedding.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο γαμπρός του, Michael Gordon, έκανε γνωστό ότι ο μεγάλος ηθοποιός πέθανε από φυσικά αίτια στο σπίτι του στο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο γαμπρός του, Μάικλ Γκόρντον, επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός πέθανε από φυσικά αίτια στο σπίτι του στο Reading της Πενσιλβάνια. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο αποθανών, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας επί σειρά ετών, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστά ποια ήταν αυτά.

Ο Michael Constantine γεννήθηκε στο Reading της Πενσυλβανίας, γιος της Ανδρομάχης (το γένος Φωτιάδου) και του Θεοχάρη Ιωαννίδη Ευστρατίου (εργάτης χάλυβα), και οι δύο μετανάστες από την Ελλάδα.

Είναι γνωστός για το ρόλο του Κώστα «Γκας» Πορτοκάλος, στην ταινία My Big Fat Greek Wedding (2002).  Το 1970, πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ABC, Room 222 , για το οποίο κέρδισε το βραβείο Primetime Emmy Β΄ Ηθοποιού σε Κωμική Σειρά το 1970 ; Αναγνωρίστηκε και πάλι από τα βραβεία Emmy, καθώς και από τα βραβεία Golden Globe, τον επόμενο χρόνο. Μετά την ολοκλήρωση του Room 222, ο Κωνσταντίνος πρωταγωνίστησε ως δικαστής Μάθιου Τ. Σιρότα στο δικαστήριο της κωμικής σειράς του Sirota’s Court το 1976, ο οποίος έλαβε τον δεύτερο υποψηφιότητά του για τη Χρυσή Σφαίρα. Ο Κόνσταντιν επανέλαβε τον ρόλο του ως Γκας στο My Big Fat Greek Wedding 2 (2016).

Το «αντίο» της Nia Vardalos

«Ο Michael Cοnstantine, ο μπαμπάς της οικογένειας του καστ μας, παντοτινός μας φίλος. Η συνεργασία μαζί του ήταν πλημμυρισμένη από αγάπη και διασκεδαστικές στιγμές. Θα εκτιμώ πάντα αυτόν τον άνθρωπο που έδωσε ζωή στον “Γκας”. Μας χάρισε τόσο πολύ γέλιο και του αξίζει να αναπαυθεί. Σε αγαπάμε Michael», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram η γνωστή ηθοποιός.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!