GOSSIP

Η Ρουμελιώτη απάντησε στις φήμες για ερωτική επανασύνδεση με τον Κατσούλη

Μετά το τέλος του Survivor, οι δυο φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης, δείχνουν να έχουν γίνει και πάλι αχώριστοι και κάνουν μαζί διακοπές σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, φουντώνοντας τις φήμες για ερωτική επανασύνδεση.

Η Σάσα Σταμάτη και το Secret της εφημερίδας, Παραπολιτικά επικοινώνησε με την 25χρονη γυμνάστρια, η οποία μας αποκάλυψε τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους: «Δεν συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Περνάμε τον χρόνο μας μαζί, κάναμε κοινές διακοπές και έχουμε κλείσει κάποιες κοινές επαγγελματικές εμφανίσεις».

Μάλιστα, στην ερώτηση για το αν μελλοντικά θα τους δούμε ως ζευγάρι και στη ζωή, αφού τον τελευταίο καιρό έχουν βουίξει τα ΜΜΕ πως έχουν επανασυνδεθεί. «Κανείς δεν ξέρει το μέλλον, ούτε τι μπορεί να συμβεί σε μια σχέση. Ποτέ μη λες “ποτέ”. Ο Σάκης με βοηθάει στα καινούρια βήματα, τον συμβουλεύομαι, είναι ο φύλακας άγγελός μου και ξέρω πως ό,τι θα μου πει θα είναι για το καλό μου», δήλωσε με νόημα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της σχέδια, η πρώην Survivor διευκρίνισε πως θα είναι γύρω από τη γυμναστική μέσω διαδικτύου. «Στήνω μια ιντερνετική πλατφόρμα με προγράμματα γυμναστικής, που θα περιλαμβάνει ασκήσεις με το βάρος του σώματος, stretching και pilates. Ενα ωραίο πρόγραμμα θα είναι αυτό όπου ο κόσμος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει αντικείμενα που ήδη έχει στο σπίτι του ως όργανα γυμναστικής», κατέληξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!