GOSSIP

Όσα κατέθεσε ο οδηγός ενός λευκού Audi για το τροχαίο του Mad Clip

Η αστυνομία είχε βγάλει ανακοίνωση καθώς έψαχνε τον οδηγό ενός λευκού Audi για να διαπιστώσει αν εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα του Mad Clip.

«Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα. Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο οδηγός του Audi παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα και έδωσε κατάθεση. Κατέθεσε πως βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τη σύντροφό του και επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση. «Κράτησα απόσταση ασφαλείας από το άλλο αυτοκίνητο για να μην δημιουργήσω πρόβλημα», φέρεται να δήλωσε. Το βίντεο που δείχνει τα δύο αυτοκίνητα να τρέχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου. Φαίνεται το Audi να είναι φεύγει μπροστά και ο τράπερ να αναπτύσσει ταχύτητα να το περάσει και να χάνει τον έλεγχο στη μοιραία στροφή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!