GOSSIP

Η Καραβάτου δεν έκρυψε την πικρία της και για το τηλεοπτικό "διαζύγιο" της

Μέσα στο 2021 η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, είδε να κλείνουν δύο μεγάλοι κύκλοι στη ζωή της, αφού αρχικά αποχώρησε από την κοινή εκπομπή τους ο σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης και στην πορεία ανακοινώθηκε το διαζύγιό της, αλλά και η λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι στο οποίο εργάζονταν. Και η ίδια σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, δεν έκρυψε την πικρία της.

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη και για το διαζύγιό της αλλά και για το τέλος των «Κου Κου» και που δεν ήρθε όπως εκείνη θα ήθελε.

«Οι εκπομπές όμως δεν ανήκουν στους παρουσιαστές, ανήκουν στα κανάλια. Ποτέ στη ζωή μου δεν πήρα κάτι ως δεδομένο. Όταν συμβαίνει κάτι που δεν περιμένεις, είσαι σε μια θέση περίεργη.

Ταράζεται κάτι που θεωρούσες μεστό, σωστά δομημένο και ότι είχε κι άλλη ζωή μπροστά του. Δεν είχε, τελείωσε. Είναι ωραίο όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο να ξεκαθαρίζεται ώστε να μην υπάρχουν απορίες, δημοσιεύματα… Είμαστε ένας μικρός χώρος, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Είναι ωραίο να υπάρχουν καθαρές σχέσεις» δηλώνει.

« Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν συμβεί πιο διαφορετικά γιατί υπήρχε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Δεν ξέρω και δεν έμαθα τι μπορεί να έχει γίνει. Αλλά αυτό που συνέβαινε δεν με έκανε να αισθάνομαι καλά.

Ας πούμε ότι δεν το έμαθα όταν έπρεπε. Αισθάνθηκα εκτεθειμένη κι αυτό με στενοχώρησε» είπε χωρίς να κρύβει μία δόση πικρίας για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα στο Star.

Για το αν απευθύνθηκε στην ηγεσία του καναλιού όταν έμαθε ότι κόβεται η εκπομπή, είπε:

«Μου έλεγαν ότι ακόμα δεν έχουν παρθεί αποφάσεις. Αυτό μέχρι και λίγο πριν κλείσει η εκπομπή. Περασμένα-ξεχασμένα. Οι άνθρωποι ήθελαν να κάνουν κάτι διαφορετικό, εγώ θα ήθελα να έχουμε λύσει το θέμα μας νωρίτερα. Δεν έγινε, δεν πειράζει, καλή καρδιά».

«Επέλεξα να κάνω τη δουλειά μου σωστά. Να φύγω με το κεφάλι ψηλά. Να τιμήσω όσους εργάστηκαν αυτά τα τέσσερα χρόνια για την εκπομπή» λέει χαρακτηριστικά.

Όσα είπε για το «ξέσπασμά» της στην τελευταία εκπομπή με τους «Κου Κου»

«Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στον διάλογο, στην καλοσύνη, στους καλούς τρόπους, προστατεύω την ομάδα μου, δεν είμαι του παρασκηνίου, δεν παίζω βρόμικα παιχνίδια, σέβομαι την εργασία όλων, δεν
κάνω δημόσιες σχέσεις. Μου αρέσουν οι καθαρές κουβέντες. Εγώ εργάζομαι για να ζήσω τα παιδιά μου, δεν έχω προσωπική περιουσία.

Αγαπώ τη δουλειά μου, εργάζομαι σκληρά και είναι τιμή μου και καμάρι μου. Γι’ αυτό είπα ότι έρχομαι με ψηλά το κεφάλι για να αποχαιρετήσω την Κατερίνα της Φωλιάς των Κου Κου.

Γιατί εκείνη αποχαιρετούσα κι αυτό που έγινε μόνο σε καλό θα μπορούσε να μου βγει. Γιατί; Γιατί ήξερα ότι είμαι εντάξει απέναντι στο κοινό, στους συνεργάτες μου, στον εαυτό μου. Αυτό μου έδινε μεγάλη δύναμη, γιατί είναι κάτι που δεν μπορούσε να μου το πάρει κανείς» λέει σχολιάζοντας τον συναισθηματικά φορτισμένο αποχαιρετισμό της στην τελευταία της εκπομπή στο Star.

Τα πεσμένα νούμερα και η εξήγηση

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε και εξήγησε γιατί τα νούμερα της εκπομπής την περσινή σεζόν ήταν τόσο πεσμένα σε σχέση με άλλες χρονιές.

Τα πράγματα δεν ήταν ίδια τη χρονιά που πέρασε. Εμείς συνεχίσαμε την εκπομπή σύμφωνα με τις εντολές του σταθμού και τη θεματολογία.

Τα ζητήματα όμως που απασχολούσαν τον κόσμο δεν ήταν αστεία, δεν μπορούσες να τα αντιμετωπίσεις με μια αμιγώς χιουμοριστική διάθεση. Η δική μας εκπομπή είχε μια συγκεκριμένη ρότα κι αυτό μας στοίχισε. Δεν σταματήσαμε όμως ποτέ να κάνουμε καλή παρέα στο κοινό».

Πηγή: znews.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!