GOSSIP

Η Ελένη Πετρουλάκη θα απέχει πλέον από τα social media και εξηγεί γιατί

Η διάσημη γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη, είναι εδώ και χρόνια, ιδιαίτερα δραστήρια και πολύ δημοφιλής στα social media, αλλά η ίδια τώρα πήρε την απόφαση να σταματήσει να κάνει αναρτήσεις.

Η Ελένη, πήρε την απόφαση να απέχει από τα social media για κάποιο χρονικό διάστημα και μέσω ενός story στο Instagram εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και δεν είναι άλλοι, από την απέραντη θλίψη, οργή και απογοήτευση που νιώθει με όσα βλέπει γύρω της, μετά τον όλεθρο των πυρκαγιών στην Ελλάδα.

«Αισθάνομαι την ανάγκη και θεωρώ ότι οφείλω να απέχω από τα social media για ένα χρονικό διάστημα με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Δεν θέλω να κάνω αναπαραγωγή απλά και μόνο για να ανεβάζω κάτι.

Γνωρίζετε όλοι (γιατί τα έχουν αναρτήσει παντου) με ποιο τρόπο και πως μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μα που έχουν ανάγκη.

Όλοι μπορούμε … ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση», ανέφερε συγκεκριμένα η γυμνάστρια επισημαίνοντας πως όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί της μπορούν να το κάνουν μέσω του site της.

Και αμέσως πολλοί έσπευσαν να επαινέσουν αυτή την απόφαση της Ελένης.

 

Η τελευταία ανάρτησή της στ Instagram ανέφερε τα ακόλουθα: «Είμαι μακριά αλλά παράλληλα τόσο κοντά σε όλο αυτό που συμβαίνει και είναι αδιανόητο για τον ανθρώπινο νου και για την χώρα μας!

Οι σημερινοί ήρωες είναι λίγοι!
Λίγοι οι ευσυνείδητοι και πολλοί οι ασυνείδητοι!
Δεν ξέρω πως θα είναι το αύριο…κανείς μας δεν ξέρει!
Με φοβίζει και δεν το κρύβω το μέλλον των παιδιών μας όμως είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε και η αλλαγή αυτή θα γίνει πρώτα από όλα από εμάς.
Εμείς να αλλάξουμε νοοτροπία, συνήθειες, τρόπο σκέψης και συμπεριφορά και να υιοθετήσουμε έναν άλλο τρόπο ζωής μακρυά από συμφέροντα, εγωισμούς και ατομισμούς!

Ένα μεγάλο μπράβο στους πυροσβέστες και απόλυτος σεβασμός σε αυτούς τους ήρωες που δίνουν τη ζωή τους για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και ζωντανά! 

Αγάπη στον συνάνθρωπο μας και αλληλεγγύη!
Προσφορά, ενσυναίσθηση και ενσυνείδηση!
Καλό κουράγιο και δύναμη να μας δώσει ο Θεός!»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!