GOSSIP

Υπήρξαν και κάποιες ηχηρές... απουσίες στη κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Χθες έγινε η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, παρουσία πλήθος κόσμου και σήμερα ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως υπήρξαν και κάποιες... ηχηρές απουσίες σε αυτή την κηδεία, ενώ κάποια πρόσωπα που ήταν πολύ κοντά στον αείμνηστο τραγουδιστή, σχολιάστηκε πως δεν έστειλαν ούτε καν στεφάνι στην κηδεία του.

Θυμίζουμε πως η σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή, όταν ανακοίνωσε πότε θα γίνει η κηδεία, είχε κάνει και δημόσια έκκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας, λόγω της πανδημίας. 


Φυσικά πλήθος κόσμου έσπευσε χθες να πει το στερνό αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο, ενώ εκεί βρέθηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες και μοιραία φάνηκαν και κάποιες... απουσίες.
 

Μπορεί ο Τόλης Βοσκόπουλος να τραγούδησε σχεδόν με όλους τους Έλληνες τραγουδιστές, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, ηχηρές ήταν οι απουσίες στην κηδεία. Αν και όλοι πίστευαν ότι η πρώην σύζυγός του Μαρινέλλα θα βρισκόταν στο ύστατο χαίρε, εκείνη δεν παρέστη, ενώ, σύμφωνα με όσα συζητούσαν διάφοροι στην κηδεία, δεν υπήρχε το δικό της στεφάνι στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Τρανταχτή ήταν και η απουσία του Γιάννη Πάριου, ο οποίος δεν βρέθηκε δίπλα στον παλιό καλό του φίλο, με τον οποίο έζησαν μαζί πολλές σεζόν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

Αν και στο διαδίκτυο υπάρχει πλήθος από στιγμιότυπα της Γλυκερίας με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ούτε η ίδια βρέθηκε στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Το ίδιο συνέβη και με την Χαρούλα Αλεξίου, η οποία όμως έστειλε στεφάνι. Τέλος, αν και ο Γιώργος Νταλάρας μέσα από τα social media αποχαιρέτησε με θέρμη τον Τόλη Βοσκόπουλο, δεν βρέθηκε στον αποχαιρετισμό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!