GOSSIP

Είδαμε τη μαμά του Αντώνη Ρέμου να λέει το τραγούδι που της αφιερώνει ο γιος της

Μια... αναπάντεχη συνάντηση είχε η τηλεοπτική κάμερα πρωινής εκπομπής, σήμερα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και είδαμε σε ζωντανή σύνδεση τη μητέρα του δημοφιλούς τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου.

Ο 51χρονος Αντώνης Ρέμος, δεν έχει κρύψει την αγάπη που τρέφει για τη μητέρα του Ελένη Πασχαλίδη και μάλιστα στο παρελθόν έχει μοιραστεί μέσω Instagram μια τρυφερή φωτογραφία της μαμάς του και της κορούλας του.


Σήμερα, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, μια ρεπόρτερ συνάντησε τη μαμά του τραγουδιστή στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και την είδαμε να λέει: «Κύριε Παπαδάκη μου σας βλέπω και σας θαυμάζω και σας εύχομαι να φτάσετε μέχρι τα 100 στον σταθμό. Από τους μόνους που σας αγαπάω είστε», λέει η κ. Πασχαλίδη και ο Γιώργος Παπαδάκης, ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτήν την τηλεοπτική συνάντηση λέει: «Είναι πάρα πολύ μεγάλη μας χαρά! Από τα τραγούδια του Αντώνη ποιο σας αρέσει περισσότερο»;

Η Ελένη Πασχαλίδου δίνει μια απρόσμενη και χιουμοριστική απάντηση: «Δεν θυμάμαι κανένα. Έχω λίγο Αλτσχάιμερ. Εγώ ξέρω μόνο το Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία, γιατί μου το αφιερώνει ο γιος μου». Η μητέρα του Αντώνη Ρέμου αρχίζει και τραγουδά το γνωστό τραγούδι, σχολιάζοντας παράλληλα: «Όχι καλέ! Α πα πα! Ξεφτίλα θα γίνουμε!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που δημοσίευσε το zappit.gr

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!