GOSSIP

«Παιδιά, έχουμε ένα άσχημο νέο» ανακοίνωσε ο Ευτύχης Μπλέτσας

O... Happy Traveller Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά, αφού η σύζυγός του Ηλέκτρα, με την οποία ήδη έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι, ετοιμάζεται να γεννήσει τις επόμενες μέρες.

Όμως ο παρουσιαστής της αγαπημένης ταξιδιωτικής εκπομπής, που προβάλλεται από το ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και το ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, μέσω Instagram ανακοίνωσε πως μια δυσάρεστη εξέλιξη, επισκίασε τη χαρά της προσμονής της άφιξης του δεύτερου παιδιού του.


Συγκεκριμένα ο Ευτύχης Μπλέτσας έκανε γνωστό, πως ο σκύλος της οικογένειας ο Ηρακλής, ο οποίος συχνά συνόδευε τον Ευτύχη και την Ηλέκτρα στα ταξίδια τους και είχε γίνει και ο ίδιος... τηλεαστέρας, έφυγε από τη ζωή.


«Παιδιά, έχουμε ένα άσχημο νέο. Λίγο πριν γίνουμε περισσότεροι, μείναμε λιγότεροι. Ο Ηρακλής δεν είναι πια μαζί μας. Αρρώστησε απότομα και δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε. Είμαστε συντετριμενοι και προσπαθούμε να διαχειριστουμε συναισθηματικά την κατάσταση. Θέλαμε να το γνωρίζετε επειδή ο Ηρακλής ήταν και μέλος της οικογένειας μας και κομμάτι του Happy Traveller.
Ηρακλάκο θα μου λείψεις.
Σε ευχαριστώ για όλα.
Μου έμαθες τι σημαίνει αληθινός και πιστός φίλος. Σ' αγαπάω πάντα.» έγραψε ο Happy Traveller και δέχεται εκατοντάδες συλλυπητήρια μηνύματα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!