GOSSIP

H Jolie λέγεται πως είναι ξανά μαζί με έναν πρώην σύζυγό της

Μετά την επανασύνδεση της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck ένα ακόμη πρώην ζευγάρι φαίνεται να είναι ένα βήμα πριν από την επανασύνδεση. Ο λόγος για την Angelina Jolie και τον πρώην σύζυγό της Jonny Lee Miller – με τον οποίο είχε παντρευτεί το 1996.

'Οπως αναφέρει το znews.gr στη σκιά της έντονης δικαστικής διαμάχης με τον Brad Pitt και τη νίκη του, όπου κατάφερε να έχει την κοινή επιμέλεια των παιδιών του με την Angelina Jolie, η Χολιγουντιανή σταρ φαίνεται να βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του πρώην. Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τις δυο πλευρές, αλλά η εμφάνιση της Angelina Jolie στο σπίτι του πρώην της με ένα μπουκάλι κρασί, έκανε τους φανς της να μιλούν για μια ακόμη επανασύνδεση στη διεθνή showbiz.

Συγκεκριμένα, στις 4 Ιουνίου ο ηθοποιός έκλεισε τα 46 και όπως όλα δείχνουν δεν ήθελε να περάσει μόνος του τα γενέθλιά του. Οι κάμερες εντόπισαν την Angelina να μπαίνει στο διαμέρισμά του στο Brooklyn στη Νέα Υόρκη κρατώντας μαζί με την τσάντα της και ένα μπουκάλι ακριβό κρασί.

Η ηθοποιός ήταν ντυμένη απλά, με ένα μακρύ παλτό, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ήταν μόνη της και χωρίς την προσωπική της ασφάλεια. Η Jolie μάλιστα έμεινε εκεί για τρεις ώρες.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί κατά τα γυρίσματα της ταινία Hackers το 1995, όπου πρωταγωνιστούσαν και οι δύο, ενώ τον Μάρτιο του 1996 παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους τότε είχε συζητηθεί έντονα, καθώς ήρθε πολύ σύντομα, μόλις έξι μήνες μετά την γνωριμία τους. Χώρισαν όμως, ένα χρόνο μετά, τον Σεπτέμβρη του 1997, λόγω της απόστασης που υπήρχε τότε ανάμεσα τους εξαιτίας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!