GOSSIP

"Απασφάλισε" ξανά ο Harry: «Η μητέρα μου πέθανε ενώ είχε σχέση με κάποιον που δεν ήταν λευκός»

Λάδι στη φωτιά φαίνεται πως σκοπεύει να ρίξει ο πρίγκιπας Harry στις ήδη τεταμένες σχέσεις του με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, καθώς οι νέες δηλώσεις του σε ντοκιμαντέρ της Oprah Winfrey αναμένεται να προκαλέσουν εκ νέου την οργή του παλατιού.

Θυμίζουμε πως οι Harry και Meghan σε πρόσφατη συνέντευξη στην Oprah κατηγόρησαν ευθέως το βρετανικό παλάτι για ρατσιστική συμπεριφορά, αποκαλύπτοντας τα σχόλια που άκουγαν για το τί χρώμα δέρματος θα είχε ο γιος τους Archie.
Και τώρα ο Harry συμμετέχει μαζί με άλλους celebrities (όπως η Lady Gaga) στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της Oprah που φέρει τον τίτλο "The Me You Can't See"  και ήδη από το τρέιλερ φαίνεται πως ο Harry, σκοπεύει να μιλήσει εκ νέου για τη ρατσιστική συμπεριφορά του βρετανικού παλατιού και απέναντι στην αείμνηστη μητέρα του Diana.

Μιλώντας στη Winfrey είπε για την απόφαση να φύγουν από τη Βρετανία: «Ξοδέψαμε 4 χρόνια προσπαθώντας να το κάνουμε να πετύχει. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να μείνουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Αλλά η Meghan δεν άντεχε».

Όπως είπε, ο τρόπος που αισθανόταν η σύζυγός του τού θύμισε τις τελευταίες μέρες της μητέρας του.

«Η ιστορία επαναλαμβανόταν. Η μητέρα μου κυνηγήθηκε μέχρι θανάτου ενώ ήταν σε σχέση με κάποιον που δεν ήταν λευκός. Και να τι έγινε. Είναι απίστευτα επώδυνο να κινδυνεύω να χάσω και άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Είναι σαν να μεγαλώνει η λίστα. Και έχει να κάνει πάλι με τους ίδιους ανθρώπους, το ίδιο μοντέλο επιχείρησης, την ίδια βιομηχανία» είπε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!