GOSSIP

Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε συνέντευξη στο χθεσινό Ημιτελικό της Eurovision

Στο Ρότερνταμ βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Έλενα Παπαρίζου, αφού η πρώην νικήτρια της Eurovision, είναι μια εκ των καλλιτεχνών που επιστράτευσαν οι Ολλανδοί διοργανωτές για να κάνουν guest star εμφανίσεις στον αυριανό Μεγάλο Τελικό.

Για να μας προετοιμάσουν οι διοργανωτές για την εμφάνιση της αγαπημένης Έλενας Παπαρίζου, πραγματοποίησαν μια συνέντευξη με την Ελληνίδα τραγουδίστρια που μεταδόθηκε χθες στο Β Ημιτελικό.

Συγκεκριμένα, η Έλενα εμφανίσθηκε από μια ταράτσα – αψηφώντας τον καιρό – μαζί με χορευτές που έκαναν προθέρμανση για να χορέψουν μαζί της στον τελικό! Φορώντας μόνο ένα φόρεμα και εκθαμβωτική όπως πάντα η Έλενα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα που φιλοξενεί φέτος το διαγωνισμό, την Ολλανδία, αλλά και για τη μεγάλη στιγμή της καριέρας της… τη νίκη της στη Eurovision 2005 εκπροσωπώντας την Ελλάδα!

Σε ερώτηση τι θυμάται από εκείνη τη συμμετοχή της είναι ότι είχε πολύ άγχος κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, αλλά ένιωσε υπέροχα μετά τη νίκη της και έβλεπε όλους να τραγουδούν το τραγούδι της το “My Number One”. Εκείνο που όμως έμεινε χαραγμένο στη μνήμη της ήταν η στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα με το…τρόπαιο και όλοι την υποδέχθηκαν με ελληνικές σημαίες και τραγουδώντας τη νικητήρια συμμετοχή!

Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες του φετινού διαγωνισμού και εξέφρασε την ανυπομονησία της να μάθει το νικητή!

Η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανισθεί το Σάββατο στο Μεγάλο Τελικό της Eurovision στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

 

Η ίδια η Έλενα ανέβασε ένα μικρό βίντεο στα social media από αυτή τη συνέντευξη λέγοντας πως αγαπά τη Eurovision

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!