GOSSIP

Eurovision: Η εκπρόσωπος της Αλβανίας μίλησε για τον καβγά που είχε με 2 Ελληνίδες

Η Αλβανία, είναι μια από τις 17 χώρες (ανάμεσά τους και η Ελλάδα) που απόψε το βράδυ θα διεκδικήσουν την πρόκρισή στον τελικό της Eurovision.

Την Αλβανία φέτος εκπροσωπεί στο διαγωνισμό, η Anxhela Peristeri (Άντζελα Περιστέρη) με το τραγούδι Karma, αλλά τις τελευταίες μέρες, έχει προκληθεί μεγάλος σάλος με κάποιες πρόσφατες δηλώσεις της.

Η Άντζελα, που έζησε με την οικογένειά της για χρόνια στη Θεσσαλονίκη, κατάγεται από την Κορυτσά και η ίδια είχε πει πως το ελληνικό επίθετό της είναι από την πλευρά του προπάππου της.

Μάλιστα όταν τον  περασμένο Απρίλιο ρωτήθηκε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αν είχε βιώσει ρατσισμό όσο ζούσε στην Ελλάδα, αυτή είχε απαντήσει τότε αρνητικά λέγοντας:  «Ελάχιστα, μου έχουν συμπεριφερθεί πάρα πολύ καλά. Πάρα πολύ λίγο στην αρχή που δεν ήξερα και καλά τη γλώσσα» και συμπλήρωσε σχολιάζοντας τους Αλβανούς καλλιτέχνες που κρύβουν την καταγωγή τους: «Εγώ που το έλεγα από την αρχή δεν είχα πρόβλημα με κανέναν».

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, ωστόσο, στην Αλβανία και συγκεκριμένα στο αλβανικό Top Chanel,  η Άντζελα Περιστέρη δήλωσε ότι όχι μόνο δέχθηκε ρατσισμό από τους Έλληνες όσο ζούσε στην Ελλάδα, αλλά και ότι αναγκάστηκε να δείρει δυο Ελληνίδες που μίλησαν άσχημα για τη χώρα της και οι νέες αυτές δηλώσεις της προκάλεσαν σάλο..

Σήμερα, λίγες ώρες πριν την εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision, η εκπρόσωπος της Αλβανίας επανατοποθετήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. 

«Με είχαν καλέσει για να μιλήσουμε για την ελληνική μουσική και τον ρατσισμό. Φυσικά με ρώτησαν για ένα συγκεκριμένο γεγονός που μου έχει συμβεί στην Ελλάδα στην αρχή όταν είχα έρθει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άντζελα Περιστέρη στην πρωινή εκπομπή. «Έχω νιώσει ρατσισμό στην αρχή και το είπα και στη συνέντευξη που είχαμε στο στούντιο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να κρίνουμε έναν λαό από δυο, τρία άτομα που αυτά τα άτομα υπάρχουν σε όλο τον κόσμο».

«Ήμουν στα μπουζούκια και μου είχαν επιτεθεί δύο κοπέλες λόγω της Αλβανικής καταγωγής μου και μου είχαν πετάξει και ένα αντικείμενο. Οπότε είχα αντιδράσει και γω λίγο με την κατάσταση» πρόσθεσε η εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision 2021.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!