GOSSIP

Η σειρά Friends επιστρέφει με guest stars - έκπληξη [βίντεο]

Με δεκάδες guest stars και όλο το αρχικό καστ, η πολυαγαπημένη σειρά Φιλαράκια (Friends) ετοιμάζεται να επιστρέψει μετά από δεκαετίες στη μικρή οθόνη και οι φαν της σειράς... παραλληρούν.

«Είναι επίσημο! Το reunion των Friends κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου στο HBO Max – Θα μπορούσαμε να ανυπομονούμε ΑΚΟΜΑ πιο πολύ;» ανέφερε η Jennifer Aniston σε ανάρτησή της, ενώ νωρίτερα είχε κάνει την επίσημη ανακοίνωση και ο λογαριασμός των Friends στο Instagram, γράφοντας «Στο επεισόδιο που βλέπουμε όλους τους αγαπημένους μαζί ξανά. Το #FriendsReunion έρχεται στις 27 Μαΐου μόνο στο HBO Max».

Στο reunion των Friends θα λάβουν μέρος και τα έξι μέλη του αρχικού καστ, Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) και David Schwimmer (Ross), ενώ θα εμφανιστούν μαζί τους και άλλοι ηθοποιοί – χαρακτήρες που λατρέψαμε στη σειρά, όπως οι Maggie Wheeler (Janice), James Michael Tyler (Gunther), Reese Witherspoon (Jill), Tom Selleck (Richard) και Elliott Gould και Christina Pickles (οι γονείς του Ross και της Monica).

Επιπλέον, θα δούμε και διάσημους προσκεκλημένους, όπως οι David Beckham, Lady Gaga, BTS, Cara Delevingne, Mindy Kaling, James Corden, Malala Yousafzai και Justin Bieber.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@ladygaga.chromatica)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!