GOSSIP

Eurovision 2021: H Stefania αποκάλυψε τη συμβουλή που της έδωσε η Παπαρίζου

Στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, θα δούμε και την Έλενα Παπαρίζου, που κάποτε έφερε τη νίκη στην Ελλάδα με το Number One, ενώ φέτος τη χώρα εκπροσωπεί η νεαρή Στεφανία Λυμπερακάκη.

Η Έλενα Παπαρίζου, όπως είναι γνωστό, έχει πλούσια εμπειρία από τη Eurovision, αφού εκτός από τη νίκη που πέτυχε τo 2005, νωρίτερα, το 2001 είχε κατακτήσει και την τρίτη θέση, μαζί με το Νίκο Παναγιωτίδη και το τραγούδι  "(I Would) Die For You". Άρα σίγουρα είχε αρκετές συμβουλές να δώσει στη νεαρή ομογενή που μεγάλωσε στην Ολλανδία και εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα, ενώ και η ίδια ετοιμάζει βαλίτσες για Ρότερνταμ, αφού έλαβε πρόσκληση από τους διοργανωτές να συμμετέχει στο σόου του τελικού.

Και τώρα η ίδια η Stefania αποκάλυψε τις συμβουλές που της έδωσε η Έλενα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων η Στεφάνια Λυμπερακάκη ρωτήθηκε για τα στοιχήματα, αλλά και για τη γνωριμία της με την Έλενα Παπαρίζου και αποκάλυψε την απίστευτη συμβουλή που της έδωσε!

«Γνώρισα την Έλενα Παπαρίζου στο στούντιο του Δημήτρη Κοντόπουλου. Μου έδωσε συμβουλή να φορώ συνέχεια τακούνια για να συνηθίσω γιατί δεν φορώ πολύ, είμαι 18 χρονών. Θέλω να συνεργαστώ μαζί της. Θέλω να κάνω καριέρα εδώ στην Ελλάδα. Τα στοιχήματα τα βλέπω, είδα ότι φτάσαμε στο top 10 αλλά δεν τα κοιτώ πολύ γιατί αγχώνομαι. Το φόρεμα που θα φορώ, θα είναι πολύ εύκολο να το χειριστώ. Πήγαμε και στην Πρεσβεία της Ολλανδίας εδώ κι ήταν πολύ όμορφα.», ανέφερε.

 

Δείτε όλα όσα είπε για τη Eurovision και την ερμηνεία που έκανε στην εκπομπή.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!