GOSSIP

Η μια κόρη και η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά τσακώνονται για πίνακες

Περισσότερα από 70 έργα τέχνης. κυρίως πίνακες, που είχε αποκτήσει ο αείμνηστος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, έχουν γίνει... μήλο της έριδος ανάμεσα σε μια κόρη του και σε μια πρώην σύζυγό του.

Τους πίνακες αρχικά του είχε στην κατοχή της η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά (ο δεύτερος γάμος του) Θεανώ Παπασπύρου, η οποία φέρεται να αρνήθηκε να τους παραδώσει στους κληρονόμους του ηθοποιού.


Σήμερα η μία κόρη του Κώστα Βουτσά, η Σάντρα Βουτσά μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το επίμαχο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με τους πίνακες του αείμνηστου Κώστα Βουτσά.
 

Η πρωτότοκη κόρη του ηθοποιού έχει ανοιχτό μέτωπο με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, η οποία -κατά τα λεγόμενά της- παρακρατά τους πίνακες.

«Συμβαίνει κάτι δύσκολο και λάθος διότι εγώ ξέρω ότι τις επιθυμίες των ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή τις σέβεσαι. Αναγκάστηκα να μιλήσω. Γράφτηκε ότι έχουμε κληρονομήσει αμύθητη περιουσία. Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Ο πατέρας μου αγόραζε για πάρα πολλά χρόνια πίνακες και ήταν μια επένδυση που έκανε για τις τρεις του κόρες. Αυτούς τους πίνακες τους πήρε η δεύτερη γυναίκα του να τους φυλάξει εκείνη σε έναν αποθηκευτικό χώρο γιατί ήταν πάρα πολλοί. Όταν ζούσαν μαζί κοντεύαν να βάλουν πίνακες και στα ταβάνια. Είναι πάνω από 70.

Ήταν μια συζήτηση που γινόταν κατά καιρούς με τον πατέρα μου που μου έλεγε ότι όταν θα φύγει από τη ζωή θα μοιραστούν οι πίνακες στις τρεις μας με κλήρωση. Και μάλιστα ήταν μια κουβέντα που έκανε στις αρχές του 2019, συμπτωματικά υπήρχαν και δύο άνθρωποι μπροστά που ήταν μάρτυρες.

Σε μια κουβέντα που έγινε μέσα στο καλοκαίρι, πήρα ένα τελεσίγραφο: “οι πίνακες είναι δικοί μου και δεν τους δίνω”. Αυτό είναι που με έχει εξοργίσει. Είναι ανένδοτη σε αυτήν την απόφαση. Γιατί δεν έλυνε αυτό το θέμα με τον πατέρα μου πριν φύγει από τη ζωή; Άρα περίμενε να φύγει ο πατέρας μου για να κάνει αυτό. Ο πατέρας μου δεν πίστευε στις διαθήκες διότι είχε έναν δικό του τρόπο σκέψης και θεωρούσε ότι όταν θα φύγει από τη ζωή θα σεβαστούμε τις επιθυμίες του. Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη και ο πατέρας μου δεν το περίμενε γιατί αν το περίμενε θα είχε κάνει διαθήκη. Γιατί ήταν πολύ δίκαιος, με κότσια, ό,τι ήθελε να γίνει το έλεγε μπροστά σου.

Όλα τα συζητάω, όλα τα σκέφτομαι» είπε τέλος για το αν θα κινηθεί νομικά.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!